BOKA TID ONLINE - DET ÄR DET ENKLASTE SÄTTET

För mig är det viktigt att den person jag behandlar får 100 % av min uppmärksamhet. Jag har därför begränsade möjligheter att svara i telefon samt besvara e-post och sms. Det enklaste sättet att få en tid för behandling eller rådgivning är att boka en tid hos mig.

kontakt

Sälen Kiropraktik AB
Lotta Ryskåsen, leg. kiropraktor
Tjälvägen 8, 780 67 SÄLEN
070-241 21 38
​​​​​​​lotta@salenkiropraktik.se


boka av tid

Av- och ombokningar gör du via din personliga sida som du registrerar i bokningssystemet. Om avbokningen gäller en tid innan den 19 september, boka av här:

vanliga frågor och svar

Gör det ont att få behandling?
Det beror förstås lite på i vilket skick du är när du kommer hit. Om du redan har ont så kan det kännas lite under själva behandlingen. Men jag justerar aldrig en led utan att ha mjukat- och värmt upp musklerna i området först. I de flesta fall upplever mina patienter ingen smärta vid själva justeringen, snarare en lättnad.
 
Hur mycket kläder får jag ha på mig under behandlingen?
Behandlingsresultatet blir bäst om du bara har underkläderna på dig. Under behandlingen täcker jag över den delen av kroppen som jag inte arbetar med, det brukar upplevas tryggt och värmande. Om du är obekväm med att klä av dig hittar vi en lösning som fungerar för dig.
 
Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Vanligtvis behöver du inte tänka på något särskilt, men i de fall jag justerat leder som lätt kan "halka tillbaka" brukar jag rekommendera att hålla sig lugn efter behandlingen. Som regel är det alltid bra att röra sig, så att musklerna håller sig varma och mjuka.
Ibland kan mina patienter uppleva att de blir lite dåsiga och/eller illamående efter en behandling. Det är helt normalt i de fall jag justerat en led som exempelvis varit låst länge. En stunds vila och rikligt intag av vatten brukar räcka för att känna sig piggare igen.
 
Hur många behandlingar behöver jag innan jag blir bra?
Det är olika och beror förstås på vilken problematik du söker för. I vissa fall räcker det med en gång, i andra fall behövs fler gånger. Många väljer att komma på behandling med jämna mellanrum även om de inte har något direkt problem, vilket kan vara klokt i förebyggande syfte.
 
Vad kostar en behandling och hur lång tid tar det?
Jag erbjuder några olika alternativ. Läs mer under "Boka tid" så får du veta mer.
 
Hur betalar jag?
Via faktura eller med swish och kort på plats